+Lulu

‘Lulu’ gaat over 4 jongeren geboren als generatie Z. Ze worden getypeerd door onzekerheid over hun financiële stabiliteit, de uitzichtloosheid leidt tot gevoelens van vrijheid, maar ook van angst. Ze staan doemdenkend te kijken naar hun toekomst. Op de rand van de afgrond zijn de moralen ver te zoeken. Ongezonde relaties en verlangens zijn maar een kleinigheid te danken aan hun ongunstige jeugd waar geen van hen de kans kreeg op een beter leven.

Mark de oudste van hen besluit in therapie te gaan om zichzelf te redden wat de rest ervaart als een messteek in de rug. Wanneer Lulu en Robbe zich zo alleen moeten zien te redden, komen ze Brian de ultieme kapitalist tegen. Die hen kwetsbare zielen maar al te graag misbruikt voor zijn eigen welzijn… Lukt het hen te ontsnappen?

Een confronterende voorstelling met een feministische ondertoon over de vicieuze cirkel van het leven, over destructief recht en ons instinct dat in tegenstelling tot de samenleving ons nooit in de steek laat.

 

  • Concept en Regie
  • Regie-assistent
  • Acteurs
  • Tekst
  • Vormgeving
  • Muziekontwerp
  • Lichtontwerp

Arden Haegdorens
Lotte Vereecken
Dirk Lavrysen
Daphne Hokke
Tom Vanoppen
Tristen Theunisz
Okke Van Lieshout
Mark Ravenhill
Loek de Jongh & Bonnie Verhoeven
Julia Hesdahl
Rob ten Broek & Darrick van Dieren

Coming soon!

4 juni 2022: Academietheater Fontys Hogeschool voor de Kunsten – Tilburg
13-17 juni 2022: Stormfestival Theater de Nieuwe Vorst – Tilburg
15 juni 2022: De Kuub de Warande – Turnhout

crowdfunding

STEUN ONS:
Theatervoorstelling LULU heeft geld nodig voor kostumering, attributen en decorspullen. Ontworpen en gemaakt door opkomend talent Loek de Jongh en Bonnie Verhoeven. Beide theatervormgever: scenograaf en kostuumontwerper aan de Toneelacademie van Maastricht.